Sommerkjolen

Terms of Service



Handelsbetingelser (returnering og ombytning) samt Privatlivspolitik



Generelle oplysninger

Sommerkjolen.dk

v/House of Dresses

Vangeledsvej 21

3210 Vejby

Cvr. 36338229




Betaling

På Sommerkjolen.dk kan du betale med følgende betalingskort:

VISA, Mastercard og Dankort. Du kan også betale med Mobilpay eller lave en bankoverførelse.


Obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor.

Alle priser på Sommerkjolen.dk er i danske kroner og inklusive moms, men eksklusiv leveringsomkostninger.

Alle priser er dagspriser, som opdateres løbende. 

De priser, der fremgår på Sommerkjolen.dk er gældende på købstidspunktet. Vi kan uden varsel ændre vores priser, men det påvirker naturligvis ikke ordrer, som vi har accepteret ved at fremsende en ordrebekræftelse.

Den samlede pris du accepterer, når du sender os din ordre, er det beløb, vi vil trække på det angivne betalingskort, når vi har afsendt dine varer fra vores lager.

 

Levering

DAO står for levering af din ordre. Dine produkter bliver pakket i store plastkuverter eller mindre papkasser afhængig af ordrens størrelse. Pakken bliver leveret til en pakkeshop efter kundens valg.

Levering kr. 45.-

Leveringstiden er 1-4 hverdage.

 

Returnering - Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dage til at meddele os at du fortryder købet og herefter 14 dage til at sende varen retur.

Du kan fortryde et køb, selvom varen er blevet prøvet på, men ikke hvis den er blevet brugt.
Varen skal returneres i original emballage og med hangtag (mærket) siddende i som da du modtog varen.
Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagesendelse af varen. 

En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.

Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret gøres det på mail: info@sommerkjolen.dk eller tlf. 42333139.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den til os. Den finder du her .

Du returnerer varen til følgende adresse:

Sommerkjolen
Vangeledsvej 21
3210 Vejby

NB! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt til afhentning på posthus eller til pakkeboks.

Ombytning

Hvis du ønsker at ombytte en vare til en anden størrelse skal du sende en mail til: info@sommerkjolen.dk, senest 14 dage efter du har modtaget varen og gøre opmærksom på dette.
Ved ombytning skal du selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagesendelse af varen.
Varen skal returneres i original emballage og med hangtag (mærket) siddende i som da du modtog varen.

Varen du ønsker at ombytte skal returneres til:

Sommerkjolen
Vangeledsvej 21
3210 Vejby

NB! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt til afhentning på posthus eller til pakkeboks.

Reklamation

Når du handler på www.sommerkjolen.dk har du 24 måneders reklamationsret.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Sommerkjolen
Vangeledsvej 21
3210 Vejby

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt til afhentning på posthus eller til pakkeboks.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os tilbage, minus fragtomkostninger. Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, og ønsker du alligevel at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling, for det arbejde, der allerede er leveret.

 

Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Privatlivspolitik (persondatapolitik) og Cookies 

 

Hos Sommerkjolen.dk er vi meget opmærksomme på beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Sommerkjolen.dk indsamler og lagrer dine personlige oplysninger, når du køber varer hos os eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det er dit navn, adresse, mobilnr. og e-mailadresse, der bliver registreret. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre. Personoplysninger afgivet på www.sommerkjolen.dk videregives kun til udvalgte og betroede samarbejdspartnere. En samarbejdspartner kan f.eks. være fragtfirmaet DAO, der benytter oplysningerne om din privat adresse for at aflevere en pakke.

 

Sommerkjolen.dk anvender cookies i et begrænset omfang, f.eks. for at se hvordan hjemmesiden bliver brugt af vores kunder. Statistikken anvendes anonymt i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Brugen af cookies kompromitterer ikke din sikkerhed ved at anvende hjemmesiden. Cookies anvendes også for at forbedre hjemmesidens service, f.eks. så vi kan huske hvilke varer du har lagt i din indkøbskurv og når systemet husker din mailadresse. Hvis du ikke ønsker, at vi identificerer din pc, tablet, mobil mv. ved hjælp af cookies, kan du slette eller slå brugen af cookies fra i din browser.

 

E-mail nyhedsbreve. Ved tilmelding til nyhedsbreve accepterer du at modtage marketings e-mails fra Sommerkjolen.dk, såsom generelle nyhedsbreve og forladt kurv påmindelser. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i hvert nyhedsbrev, sende os en mail på info@sommerkjolen.dk eller ringe til os på tlf. 42 33 31 39.

 

Personoplysningerne registreres hos House of dresses (Sommerkjolen) og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Direktøren for House of dresses har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Den dataansvarlige på www.sommerkjolen.dk er Bolette Buchberg.

 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

 

Oplysninger afgivet til www.sommerkjolen.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Som registreret hos House of dresses (Sommerkjolen) har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til House of dresses via e-mail info@sommerkjolen.dk.

 

Klageadgang

 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@sommerkjolen.dk eller tlf: 42333139. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Enhver tvist, der involverer Sommerkjolen.dk og køb herpå, er underlagt dansk ret og de danske domstole, medmindre præceptiv lovgivning tilsiger andet.