Sagalaga Design

Privacy Policy

YKSITYISYYDENSUOJA

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö kassapalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Yhteystetojasi ei käytetä markkinointiin ilman suostumustasi.

Verkkokauppaamme ylläpitää Shopify Inc. He tarjoavat meille verkkokauppa-alustan, jonka kautta myymme tuotteita sinulle. Tietojasi säilytetään Shopify Inc.:n omistamalla palvelimella. Kaikki tietosi ovat turvassa palomuurin takana.

TIETOSUOJA JA HENKILÖTIETOLAKI

Tietosuojalla tarkoitetaan henkilötietolain (523/1999) ja erityislakien henkilötietojen käsittelyä koskevien säädösten huomioon ottamista organisaation toiminnassa. Henkilötietolain tarkoituksena on toteuttaa yksityiselämän suojaa ja muita yksityisyyden suojaa turvaavia perusoikeuksia henkilötietoja käsiteltäessä sekä edistää hyvän tietojenkäsittelytavan kehittämistä ja noudattamista.

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) on tullut voimaan 24.5.2016. Nyt kuluneen siirtymäajan jälkeen lakia sovelletaan kaikissa EU.n jäsenmaissa 25.5.2018 alkaen. Olemme päivittäneet yksityisyyssuojamme ja varmistaneet asiakastietojemme rekisteröinnin turvallisuuden lakien mukaisesti.

KERÄÄMÄMME TIEDOT JA NIIDEN KÄYTTÖ

Sagalaga Design käsittelee henkilötietoja luottamuksellisesti ja lakien vaatimalla tavalla. Sagalaga Design käsittelee henkilötietoja seuraavissa tarkoituksissa: Asiakassuhteiden hoitaminen ja kehittäminen, asiakaspalvelun toteuttaminen, markkinointi ja viestintä uutiskirjeiden ja kanta- asiakaskampanjoinnin yhteydessä tai muissa vastaavissa käyttötarkoituksissa. Verkkosivustomme kerää myös teknisiä tietoja kuten mahdolliset analytiikkatiedot, evästeet, kuten sivuiltamme etsityt tuotteet tai sivuhistoria.
Asiakasrekisterimme sisältää tietoja kuten asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä asiakassuhdetta koskevat tiedot kuten mahdolliset laskutus- ja maksutiedot. Henkilötietoja kerätään mm. tapahtumien yhteydessä, verkko-ostosten yhteydessä tai yhteistyön alkaessa asiakkaalta itseltään. Sagalaga Design ei luovuta yhteystietoja eteenpäin.
Jokaisella on oikeus päivittää ja tarkastaa omat tietonsa asiakasrekisteristämme. Päivityspyynnön voi lähettää tarvittaessa sähköpostilla osoitteeseen info@sagalaga.com. Jokaisella rekisterissä olevalla on myös oikeus irtisanoa kanta-asiakkuutensa niin halutessaan lähettämällä sähköpostia tai peruuttamalla tilaus jokaisen uutiskirjeemme lopusta löytyvän linkin kautta.

MAKSUPALVELU

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti.
Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksusi tilitetään myyjälle vasta, kun olet vastaanottanut tilauksesi ja saanut tarkistaa sen. Tarkastusajoista ilmoitetaan tilauskohtaisesti sähköpostilla.

MAKSUTAVAT

Pankkien verkkomaksupainikkeet
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.
Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)
Kortilla maksaessasi kauppa syntyy asiakkaan ja Maksuturva Group Oy:n välille. Verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet tai palvelut ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Maksun saajana näkyy Maksuturva Group Oy, joka myös käsittelee maksutapahtumia koskevat reklamaatiot.
Yhteystiedot:
Maksuturva Group Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5
02150 ESPOO
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu(a)maksuturva.fi
www.maksuturva.fi
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

YHTEYSTIEDOT

D8 Production Oy / Sagalaga Design

Laivurinkatu 41 lh3 

00150 Helsinki
FINLAND
info@sagalaga.com

---------------------------------

PRIVACY STATEMENT

When you purchase something from our store, as part of the buying and selling process, we collect the personal information you give us such as your name, address and email address. 
 
When you provide us with personal information to complete a transaction, verify your credit card, place an order, arrange for a delivery or return a purchase, we imply that you consent to our collecting it and using it for that specific reason only. 
If we ask for your personal information for a secondary reason, like marketing, we will either ask you directly for your expressed consent, or provide you with an opportunity to say no.
We may disclose your personal information if we are required by law to do so or if you violate our Terms of Service.
Our store is hosted on Shopify Inc. They provide us with the online e-commerce platform that allows us to sell our products and services to you. 
Your data is stored through Shopify’s data storage, databases and the general Shopify application. They store your data on a secure server behind a firewall.

PAYMENT

The payment service between vendors and consumers is offered by Maksuturva Group Ltd (Company registration number 2121703-0) in co-operation with banks and credit institutions. You as a consumer are not required to register or pay extra costs for using the payment service. The vendor will be informed instantly after a successful payment, and you will receive a confirmation email from Maksuturva.
Maksuturva Group Ltd is an authorized payment institution supervised by the Financial Supervisory Authority (FIN-FSA). All data transfer and money transactions are SSL secured meaning that no external party can see your personal information. Your payment will not be transferred to the vendor before you have received and had a chance to inspect the order. You will be informed of the order-specific inspection time by email.

PAYMENT METHODS

Online Bank Payments 
You can use the online payment services of all Finnish banks.
Card Payments by Visa, Visa Electron, MasterCard or Business Eurocard 
In transactions paid by credit or debit card, Maksuturva Group Ltd acts as the vendor, which means that Maksuturva and the buyer are the parties of the business transaction. The web store is responsible for marketing and delivering the products or services and for handling possible reclamations. Maksuturva Group Ltd is the payment receiver, and it also handles reclamations regarding payments.
Contact information: 
Maksuturva Group Ltd 
Business ID: 2121703-0 
Keilaranta 5 
02150 Espoo 
Tel. (09) 42 41 7040, workdays between 9 a.m. and 5 p.m. 
E-mail: asiakaspalvelu(a)maksuturva.fi 
www.maksuturva.fi

CHANGES TO THIS PRIVACY POLICY

We reserve the right to modify this privacy policy at any time, so please review it frequently. Changes and clarifications will take effect immediately upon their posting on the website.

CONTACT INFORMATION

D8 Production Oy / Sagalaga Design

Laivurinkatu 41 lh3 

00150 Helsinki
FINLAND
info@sagalaga.com